Golvläggning Stockholm

Golvläggning Stockholm

Drömmer du om ett riktigt fint golv? Önskar du ett parkettgolv, lamellgolv eller ett vackert trägolv i tiljor? “Tiljor” heter det när trägolvet är lagt i breda “plankor”, alltså när det inte är lagt som ett parkettgolv. 

Anlita oss på Golvjouren! Vi är din golvläggare i Stockholm!

Golvjouren lägger alla slags golv. Av oss kan du få en vacker parkett med fiskbensmönster, eller i vilket mönster du än önskar. Vi lägger alltid parkett med stor kvalitet, i vackra mönster och på de sätt så att de passar din smak bäst, för det är ju du som väljer vilket mönster som du vill ha din parkett i.

Anlita oss för golvläggning i Stockholm!

När du önskar dig ett riktigt fint trägolv är det oss på Golvjouren som du ska anlita. Vi har lång erfarenhet av golvläggning i Stockholm. Vi utför golvläggning med hög kvalitet och stort engagemang. För oss är det alltid våra kunder som är i fokus, att du blir nöjd med det trägolv som vi lägger åt dig.

Önskar du dig ett annat slags golv, är det bäst att ta kontakt med oss, så kan vi berätta hur vi kan hjälpa dig att få det slags golv som du vill ha. 

  • Trägolv av ek

Vi lägger golv i alla slags träslag; ek är bland det vanligaste träslaget om du önskar ett tåligt trägolv som håller länge. Ek är också det som vi oftast lägger som parkettgolv.

  • Trägolv av furu

Vill du ha ett ljust trägolv är furu bland de vanligaste trägolven att lägga. Furu som trägolv är ett lättskött, och ganska mjukt trägolv. Furugolv är också det slags golv som du kan slipa om, nästan hur många gånger som helst.

  • Trägolv av ask

Ett askgolv blir ofta ett mycket vackert trägolv. Det är hårt och segt, det tål slitage och håller i många år. Ask är liksom både furu och gran, ett ganska ljust trä. Ask har en blandning av grått och ljust träslag, och bildar därför ett mycket vackert golv.

  • Trägolv av gran

De allra flesta trägolv har ett lager av gran. Tillsammans med furugolv är grangolv det vanligaste i Sverige, och i Norden. Kanske för att det växer så bra med granar i våra skogar. Ett grangolv är, liksom furugolv, lättskött och mycket tåliga golv.

  • Trägolv av körsbär

Ett trägolv av körsbär blir ett lite mörkare trägolv, liksom ett trägolv av teak. Även körsbär blir ett tåligt trägolv, med fina ådringar.

Kontakta oss!