Om oss

Vi är experter på golv
Golvslipning, golvläggning & ytbehandling

Golvslipning Stockholm – med kunden i centrum

Golvslipning är ett utmärkt sätt att ge nytt liv till ett gammalt trägolv. En stor fördel är att det är enklare och inte minst billigare att slipa golvet än att lägga ett nytt. På Golvjouren kan vi slipa alla golv som går att slipa, och kan även hjälpa till att renovera enklare skador.

Ett gammal vackert trä- eller parkettgolv har en alldeles egen charm och skapar trivsel och hemkänsla. Och så är det en skön typ av golv att gå på. Men även det mest tåliga och kvalitativa trägolv blir med tiden slitet och måste åtgärdas. Det går självklart alltid bra att lägga ett nytt golv, men en golvslipning går i de flesta fall lika bra – och kostar betydligt mindre. Genom att slipa golvet behåller du känslan av din gamla och fina parkett samtidigt som den får ett lyft och blir vackrare än någonsin.

Inredningsdesign golv

Kompetent golvslipning i Nacka, Enskede, Tyresö, Årsta, Bromma, mm

Intresserad av en kompetent golvslipning Stockholm? Vi arbetar i Enskede, Årsta, Nacka, Tyresö, Bromma men även andra delar av staden- Kontakta oss på Golvjouren, vi har kompetensen och erfarenheten att gå ditt golv att glänsa som aldrig förr.

Våra duktiga hantverkare utför varje vecka golvslipningar och andra uppdrag åt olika typer av kunder: i första hand privatpersoner men även företag, myndigheter och föreningar har anlitat oss genom åren. Under åren har vi fräschat upp golv åt hundratals kunder, något som har gett oss ovärderliga kunskaper och erfarenheter.

Vi arbetar med den bästa utrustningen

Utrustningen är viktig för att man ska kunna utföra en golvslipning på ett korrekt sätt. På Golvjouren använder vi de modernaste och bästa slipmaskinerna som finns på den svenska marknaden. På det sättet så riskerar vi inte att skada din parkett och arbetet utförs i en dammfri och behaglig miljö.

När det handlar om golvslipning i Enskede eller någon annan del av vårt huvudsakliga arbetsområde Stockholm så gör vi alltid arbetet från grunden för att nå bästa möjliga resultat. Vi arbetar snabbt och effektivt när vi genomför en golvslipning i exempelvis ett hus i Bromma. Att vara klara i tid är en hederssak, inte minst med tanke på att kunden så snabbt som möjligt ska kunna återgå till ett normalt liv utan stök. Men vi slarvar absolut inte, allt måste gå korrekt till.

Alla trägolv utsätts för slitage

Ett trägolv som det promeneras på varje dag utsätt för slitage, det är omöjligt att undvika. Hur försiktig man än är så kommer lacken att mattas av och det kommer att uppstå repor. Trägolv får med tiden märken från klackar och smuts kommer att tränga ner i lacken. Men det finns hopp för ett gammalt trägolv. Slipa golvet och gör en ytbehandling så kan golvet till ett rimligt pris bli som nytt.

En golvslipning är ett utmärkt sätt att vårda golvet och se till att det håller länge. På någon dags arbete så har man ett trägolv som är så gott som nytt. Efter 12-20 års normalt så är det ofta dags för en golvslipning och med hjälp av lack, olja eller någon annan ytbehandling så kan det återfå sin forna lyster.

De flesta trägolv passar för golvslipning

De flesta trä- och parkettgolv kan slipas med ett gott resultat. Har det bara minst fyra millimeter kvar att det yttre golvskiktet så går det bra att slipa. Ett trägolv bör slipas med jämna mellanrum, ett massivt trägolv kan slipas ett stort antal gånger. Att slipa parkettgolv går också bra, dock inte lika många gånger som ett massivt trägolv.

Vårt arbetsområde är Enskede, Bromma, Tyresö, Nacka, Årsta och övriga Storstockholm. Vid sidan av golvslipning så utför vi även ett stort antal andra kvalitativa renoveringstjänster, alla avdragsgilla och med fem års garanti. Golv- och mattläggning, målning och plattsättning hör till våra övriga tjänster.

Vill du att ditt trägolv ska bli som nytt och återfå sin forna glans? Välkommen att kontakta oss på Golvjouren så kan vi hjälpa dig med en kompetent golvslipning.

Kontakta Oss

08-649 02 45