Parkettläggning

Parkettläggning i Stockholm

Välkommen till Golvjouren! Vi är en hantverksfirma med stor erfarenhet av parkettläggning i Stockholm med omnejd. Vi lägger traditionella parkettgolv i flera typer av trä, bland annat ek, björk, ask och bok.

Letar du efter en professionell firma som behärskar parkettläggning? Vänd dig till oss på Golvjouren, vi har stor erfarenhet av att olika sorts parkett, men även av målning, plattsättning och mycket annat som kan fräscha upp ditt hem och göra det till en ännu trivsammare plats.
Anlitar du oss så kommer du inte att bli besviken – vi lägger alltid parkett med ett perfekt resultat. Vi går alltid till jobbet med stor energi och stort engagemang.

Parkettläggning i Stockholm i alla stilar

Vi kan lägga parkettgolv för alla smaker och stilar. En mörkare parkett som kan ge en lyxig känsla  i vardagsrummet eller en ljusare variant som lättar upp och skapar ljus. Vi är flexibla och lyssnar alltid på kundens önskemål – när vi utför en parkettläggning i Stockholm är det du som är i centrum! Vi är noga med varje detalj i arbetet och kan på det sättet garantera ett perfekt resultat varje gång.

Vi har lagt parkett i hela Stockholm i många år och vet hur man når bästa möjliga resultat på kort tid – utan att det blir något slarv med resultatet. Punktligheten är alltid viktig när man utför ett stort jobb som parkettläggning. Om du låter våra rutinerade hantverkare lägga din parkett så blir arbetet klart i god tid och du kan lämna renoveringsstöket bakom dig och återgå till en bekväm och trevlig vardag.

Vi behärskar det mesta inom parkett

Vi lägger alla former av parketter och trägolv – från kilformade furugolv till vackra fiskbensgolv med stavparkett. Vill du släppa loss din fantasi och låta kreativiteten flöda ordentligt i ditt hem? Vi kan dessutom hjälpa dig att lägga mer avancerade mönster! Vi anpassar oss till just dina önskemål samtidigt som vi håller oss till den budget vi har bestämt oss för från början.

Om du låter oss utföra din parkettläggning i Stockholm så kan du vara säker på att du får ett snyggt golv som kommer att kännas fräscht och exklusivt i flera år framöver. En annan stor fördel med ett nytt parkettgolv är att det inte bara höjer trivseln i ditt hem, utan även värdet på din bostad. En parkett av riktigt hög kvalitet känns från fötterna ut i kroppen när du går på ditt nya golv.

Vi hjälper till att bevara ditt fina gamla golv

Vi kan även hjälpa till att bevara ditt golv i den kvalitet du vill ha det. Vi kan behandla ditt golv med olja, hårdvax, lut och lack – alla kvalitativa och miljövänliga behandlingsmedel. Vi kan självklart även hjälpa dig med att slipa ditt golv om det skulle behövas. Vi använder produkter från ledande leverantörer på den svenska marknaden och kan ge dig råd om hur du behandlar ditt golv på bästa sätt.

På Golvjouren kan vi erbjuda parkettläggning för alla tänkbara behov. Vi har alla de kunskaper som krävs för att lägga parkett i så väl stora som små lokaler. Vi tar oss an förfrågningar av alla slag!

Vi lämnar fem års garanti på våra arbeten. Dessutom har vi ett långsiktigt miljötänk i hela vår produktionskedja.

Välkommen att kontakta oss på Golvjouren – en kompetent firma som kan hjälpa dig med en parkettläggning i Stockholm.

Kontakta oss!

08-649 02 45