Ytbehandling

Ytbehandling av golv

Det finns en rad olika ytbehandlingar för golv, till exempel hårdvax, såpa, bets, lack, vax, olja och lut. Vi berättar gärna mer och kan ge råd vad som skulle vara lämpligt i just ert fall.

Vi arbetar naturligtvis med de allra bästa produkterna när vi slipar golv. Detta för att alltid kunna uppnå ett resultat som kunden är nöjd med. Oavsett om det gäller att välja rätt vax, olja eller lut för att behandla golvet vet vi vad som krävs för att få fram bästa resultat.

Golvet får en vacker glans och tålig yta med en näringsrik olja. Behandlar man även med hårdvaxteknik blir det en behandling som tar fram det bästa ur träet. Våra hårdvaxoljor är perfekt balanserade när det handlar om träets färg och struktur och ger dig ett mycket elegant golv som även lyfter rummet som helhet.

Osmo hårdvaxolja finns i en mängd olika kulörer, från ljusaste vit till mörkaste svart och allt däremellan. Silver- och guldkulörerna är lite extra lyxiga och önskar du ett naturlig känsla på golvet finns oljor som lämnar ett nästan obehandlat utseende.  

Luta ditt golv

Du kan även boka in en lutning av ditt golv här hos oss. Denna behandling gör golvet mer tåligt och mindre känsligt för fukt samtidigt som det får en ljus och vacker yta. I kombination med lutbehandlingen är det vanligt att man avslutar med antingen såpa för att ge känslan av en mer obehandlad yta eller med olika oljor för att ge ett mer behandlat resultat.

Vi arbetar i Enskede, Årsta, Nacka, Tyresö, Bromma men även andra delar av Stockholm.

Kontakta oss!

08-649 02 45