Golvläggning Huddinge

Anlita oss för golvläggning i Huddinge

Har du ett gammalt trägolv, stengolv eller ett golv av linoleum? Om ditt golv har blivit utslitet, kanske du önskar dig ett riktigt nytt och fint golv? Ta kontakt med oss på Golvjouren, som erbjuder golvläggning i Huddinge av hög kvalitet.

Anlitar du oss kan du räkna med att få riktigt fina golv, antingen i trä, laminat eller annat valfritt material. Kontakta oss så kan vi berätta mer! Vi ger alltid kostnadsfria offerter plus att vi gärna kommer ut och granskar de golv som du önskar få. Då kan vi nämligen ge en realistisk offert beroende på hur stort golvet är och vad du önskar.

Vilket slags golv vill du ha?

Som din golvläggare i Stockholm arbetar vi med alla slags trägolv, om det är så att du önskar dig ett trägolv.

Vi kan rekommendera följande trägolv:

  • Trägolv av furu

Vill du ha ett ljust trägolv är furu bland de vanligaste trägolven att lägga. Furu som trägolv är ett lättskött, och ganska mjukt trägolv. Furugolv är också det slags golv som du kan slipa om, nästan hur många gånger som helst.

  • Trägolv av ek

Vi lägger golv i alla slags träslag; ek är bland det vanligaste träslaget om du önskar ett tåligt trägolv som håller länge. Ek är också det som vi oftast lägger som parkettgolv.

  • Trägolv av gran

De allra flesta trägolv har ett lager av gran. Tillsammans med furugolv är grangolv det vanligaste i Sverige, och i Norden. Kanske för att det växer så bra med granar i våra skogar. Ett grangolv är, liksom furugolv, lättskött och mycket tåliga golv.

  • Trägolv av ask

Ett askgolv blir ofta ett mycket vackert trägolv. Det är hårt och segt, det tål slitage och håller i många år. Ask är liksom både furu och gran, ett ganska ljust trä. Ask har en blandning av grått och ljust träslag, och bildar därför ett mycket vackert golv.

  • Trägolv av körsbär

Ett trägolv av körsbär blir ett lite mörkare trägolv, liksom ett trägolv av teak. Även körsbär blir ett tåligt trägolv, med fina ådringar.

Oavsett vilket material som du önskar till ditt nya golv, så kan vi hjälpa dig. Vi på Golvjouren arbetar med hög profession och kunskap om golv. Vi är måna om våra kunder och ser till att du blir nöjd med ditt nya golv och med vår golvläggning i Huddinge. När du önskar dig en fin golvläggning kan du alltid ta kontakt med oss och ställa alla dina frågor, vi besvarar dem gärna.

Kontakta oss!

08-649 02 45