Golvläggning Bromma

När du önskar dig ett riktigt fint trägolv är det oss på Golvjouren som du ska anlita. Bor du i  Bromma och drömmer om ett helt nytt golv i din bostad? Vi på Golvjouren utför golvläggning i Bromma och lägger alla slags golv. Vi har lång erfarenhet av golvläggning i  Bromma och utför golvläggning av hög kvalitet.

Vill du ha en vacker parkett med fiskbensmönster? För oss är det du som kund som är i fokus att du blir nöjd med vår golvläggning och trivs med golvet i många år. När vi utför golvläggning i  Bromma lägger vi den typ av mönster som passar din smak bäst.

Duktiga på golvläggning i  Bromma

Vilket slags trägolv önskar du dig? Vi har vana av golvläggning i många slags träslag. De olika träslagen bildar fina golv och har ganska så olika karaktär. Här är det din smak som avgöra vilket slags trägolv som du önskar dig.

  • Ek

Vi lägger golv i alla slags träslag; ek är bland det vanligaste träslaget om du önskar ett tåligt trägolv som håller länge. Ek är också det som vi oftast lägger som parkettgolv.

  • Furu

Vill du ha ett ljust trägolv är furu bland de vanligaste trägolven att lägga. Furu som trägolv är ett lättskött, och ganska mjukt trägolv. Furugolv kan du slipa om, nästan hur många gånger som helst.

  • Gran

De allra flesta trägolv har ett lager av gran. Tillsammans med furugolv är grangolv det vanligaste i Sverige, och övriga i Norden. Kanske det är för att det växer så bra med granar i våra skogar. Ett grangolv är, liksom furugolv, ett lättskött och mycket tåligt golv.

  • Ask

Ett askgolv blir ofta ett mycket vackert trägolv. Det är hårt och segt, det tål slitage och håller i många år. Ask är liksom både furu och gran, ett ganska ljust trä. Ask har en blandning av grått och ljust träslag, och bildar därför ett mycket vackert golv.

  • Körsbär

Ett trägolv av körsbär blir ett lite mörkare trägolv, liksom ett trägolv av teak. Även körsbär blir ett tåligt trägolv, med fina ådringar.

Kontakta oss!

08-649 02 45