Golvläggning Nacka

Golvläggning Nacka

Bor du i Nacka och drömmer om ett helt nytt golv? Vi på Golvjouren utför golvläggning i Nacka. Vi lägger alla slags golv och utför alltid all golvläggning i Nacka med hög kvalitet och i det slags mönster som passar din smak bäst. För oss är det viktigast att du som ska ha en golvläggning i Nacka blir nöjd med ditt nya golv.

När du önskar dig ett riktigt fint trägolv är det oss på Golvjouren som du ska anlita. Vi har lång erfarenhet av golvläggning i Nacka och lägger golv med högsta tänkbara kvalitet. För oss är det du som kund som är i fokus. Att du blir nöjd med vår golvläggning och trivs med golvet i många år.

Erbjuder golvläggning i Nacka

Vilket slags golv önskar du dig? Här kan du välja mellan plastgolv, heltäckningsmatta, linoleum eller trägolv. Vi som är golvläggare har en särskild förkärlek till trägolv och erbjuder golvläggning i många slags träslag. De olika träslagen bildar fina golv och har ganska så olika karaktär. Här är det din smak som avgöra vilket slags trägolv som du önskar dig.

Trägolv

Trägolv är bland det mest traditionella golv man kan tänka sig här i Norden. Vi är vana vid trä och du ser också att i de flesta hem finns åtminstone ett rum med trägolv. Det är ju inte så konstigt att du finner trägolv i de flesta hem i Sverige. Vi har ju så mycket skog och är vana vid att inreda våra hem med trä. Vi som är golvläggare har en verklig förkärlek för parkettgolv, som bildar fina och levande trägolv. Parkettgolvet går också att slipa om nästan hur många gånger som helst. Får du dessutom en ytbehandling efter golvslipningen så får du ett hållbart golv i nästan 20 år till.

Stengolv

Stengolv ser du i många hem i mellaneuropa och i södra Europa. Det är ju också bland de allra mest hållbara golv som du kan tänka dig, i likhet med trägolv. Vi har inte lika mycket stengolv i nordiska hem, kanske för att stengolv här blir väldigt kalla under vintern och hösten. Därför vill man oftast kombinera stengolv med golvvärme för att vilja ha ett sten- eller klinkergolv. Så säg till om du önskar dig ett stengolv! Då tar vi kontakt med en elektriker som lägger golvvärmen först.

Plastgolv och heltäckningsmatta

Plastgolv ger inte alls lika levande golv som trägolv. Men man kan absolut lägga plastgolv vilket håller nere kostnaderna och även de moderna plastgolven går numera att slipa om. Heltäckningsmattorna har verkligen kommit tillbaka sedan de for ut under 1970-talet, och det är ju positivt på det sättet att de är väldigt mjuka och sköna att gå på. Särskilt om man har småbarn hemma så är det fint att veta att barnen har mjuka golv att gå på.

Oavsett vilket material som du önskar så erbjuder vi en kvalitativ golvläggning i Nacka. Ta kontakt när ni önskar en fin golvläggning i Nacka!

Kontakta oss!

08-649 02 45