Golvläggning Älvsjö

Önskar du dig ett fint och skinande trägolv i din bostad, kontor eller fastighet? Vi utför snygg golvläggning i Älvsjö i olika mönster. Det vanligaste parkettgolven som vi lägger är med fiskbensmönster. Är det så att du hellre önskar dig ett trägolv med tiljor, lägger vi även sådana. Vi erbjuder lamellgolv, klickgolv och andra slags trägolv. 

Kontakta oss på Golvjouren så kan vi berätta mer!

Golvjouren utför golvläggning i Älvsjö med hög kvalitet och kostnadseffektivt. Vi har lång erfarenhet av golvläggning i  Älvsjö och ser till att utföra golvläggningen med bra pris. När vi utför golvläggning i  Älvsjö lägger vi alltid det nya golvet så att du blir nöjd och trivs med golvet i många år.

Vi kan golvläggning i Älvsjö

Vilket slags trägolv önskar du dig? Det finns många slags träslag att välja mellan och som alla bildar trägolv med olika karaktär och det är din smak som avgör vilket slags trägolv som du önskar dig.

Ek, furu och gran är de allra vanligaste träslagen vid golvläggning. Av tradition har detta blivit det vanligaste trägolvet i Sverige.En golvläggning av ek är bland det vanligaste träslaget till parketter. Det är bland det bästa valet om du önskar ett tåligt trägolv som håller länge. 

Furu är bland de vanligaste trägolven att lägga i tiljor. Det är ett trägolv som är lättskött, och ger ganska mjukt trägolv. Furugolv är också det slags golv som du kan slipa om, nästan hur många gånger som helst. 

Mer ovanliga träslag till trägolvet

De allra flesta trägolv har ett lager av gran. Tillsammans med furugolv är grangolv det vanligaste i Sverige, och i Norden. Kanske för att det växer så bra med granar i våra skogar. Ett grangolv är, liksom furugolv, lättskött och mycket tåliga golv.

Ask och körsbär är inte lika vanliga som trägolv, som ek, furu och gran till trägolv. Men ett trägolv av ask blir ofta ett mycket vackert trägolv. Det är hårt och segt. Liksom trägolv av ek, tål askgolv slitage och håller i många år. Ask är liksom både furu och gran, ett ganska ljust trä. Ask som trägolv ger ett golv med en blandning av grått och ljust träslag, och bildar därför ett mycket vackert golv. 

Ett trägolv av körsbär blir ett lite mörkare trägolv, liksom ett trägolv av teak. Även körsbär blir ett tåligt trägolv, med fina ådringar.

Kontakta oss på Golvjouren när du vill ha en snygg golvläggning i Älvsjö!

Kontakta oss!

08-649 02 45