Golvläggning Täby

Bor du i norra Stockholm, i Täby och behöver göra en golvläggning i Täby? Då ska du ta kontakt med oss på Golvjouren!

Anlitar du oss kan du vara trygg med att vi lägger golv i Täby med ett fackmannamässigt sätt med hög professionalitet. Vi kan lägger alla slags golv i Täby och resten av Storstockholm.

Anlita oss för er golvläggning i Täby

Eftersom man inte lägger nya golv så ofta så vill du säkert att det golvet ska hålla i många år framåt, eller hur? Förutom att välja ett material till golvläggningen som ska hålla i många år, är det även minst lika viktigt att välja rätt golvläggare i Täby.

Det är hans, eller hennes handlag med golvläggningen som avgör om längden på hållbarheten på golvet. Väljer du en duktig golvläggare, så ser du det direkt när hon eller han har lagt golvet åt dig i Täby. Det kommer även att synas efter 10-15 år, om golvläggaren har gjort ett bra arbete eller inte. 

Välj Golvjouren till din golvläggning i Täby! 

Duktiga på golvläggning i  Täby

Vill du ha ett golv av trä? Önskar du dig ett linoleumgolv, stengolv eller ett traditionellt trägolv? Trägolv är fina och levande golv som åldras på ett snyggt sätt. Här kan du välja mellan flera olika träslag som alla har sitt särpräglade utseende.

De allra flesta parkettgolv är lagda i ekparkett. Ek som träslag för trägolv, är ett mycket tåligt träslag. Det är lätt att böja och samtidigt som det är ett ganska hårt träslag. Jämför du ek, som träslag med furu, som är ett ganska mjukt träslag, märker du hur annorlunda ek är på trägolv. Furu är ju björk, och ett ljust träslag. Det kan du slipa om nästan hur många gånger som helst och är därför mycket tåligt träslag till ditt trägolv.

Sedan har vi andra mindre kända träslag, såsom ask, asp, gran och körsbär. Just körsbärsträ är inte så vanligt då det blir ett ganska mörkt träslag för ett trägolv. Medan askgolv ofta blir ett mycket vackert trägolv. Det är hårt och segt, det tål slitage och håller i många år. Ask är liksom både furu och gran, ett ganska ljust trä. Ask har en blandning av grått och ljust träslag, och bildar därför ett mycket vackert golv.

Vi rekommenderar trägolv

Som golvläggare i Täby kan vi inte låta bli att rekommendera trägolv för din golvläggning i Täby. Trä på golv bildar ett mycket vackert golv som åldras på ett fint sätt. Jämför du trägolv med både plast- och linoleumgolv, är trägolv ett ganska mjukt golv att gå på.

Trägolvet kan du dessutom slipa minst 2 gånger, och genom att slipa om golvet förlänger du livstiden på trägolvet med minst 10-20 år till och den första gången som du kan behöva slipa om ett trägolv är efter 20 år, så om vi adderar 20 + 20 + 20 år, så kan du behålla ditt trägolv i upp till 60 år innan du behöver lägga ett nytt golv. Det är få andra material som klarar en så lång livstid som trägolv i Täby!

Ta kontakt med oss på Golvjouren när du önskar en golvläggning i Täby!

Kontakta oss!

08-649 02 45