Golvläggning Årsta

Bor du i Årsta och letar efter en bra golvläggare för en golvläggning i Årsta? Vi arbetar i Årsta med att lägga alla slags golv och arbetar alltid med hög kvalitet. Vi har lång erfarenhet av golvläggning i  Årsta och ser till att utföra golvläggning med högsta tänkbara kvalitet. När vi utför golvläggning i  Årsta lägger vi alltid det nya golvet med hög kvalitet, i det slags mönster som passar din smak bäst. 

För oss är det viktigast att du som kund blir nöjd med vår golvläggning och trivs med golvet i många år.

Vi erbjuder golvläggning i Årsta

Vilket slags trägolv önskar du dig? Det finns ju så många och olika träslag att välja mellan och som bildar fina trägolv och med olika karaktär. Här är det ditt tycke och smak som avgör vilket slags trägolv som du vill ha hemma hos dig.

Önskar du dig ett parkettgolv? Vi lägger snygga parkettgolv i olika mönster. Det vanligaste är dock fiskbensmönster men är det så att du vill ha ett trägolv med tiljor, lägger vi sådana. Vi erbjuder golvläggning av lamellgolv, klickgolv och andra slags golv. Kontakta oss på Golvjouren när du vill ha en snygg golvläggning i Årsta.

  • Trägolv av ek, furu eller/och gran

Ek, furu och gran är de allra vanligaste träslagen vid golvläggning. Av tradition har detta blivit det vanligaste trägolvet i Sverige.En golvläggning av ek är bland det vanligaste träslaget till parketter. Det är bland det bästa valet om du önskar ett tåligt trägolv som håller länge. 

Furu är bland de vanligaste trägolven att lägga i tiljor. Det är ett trägolv som är lättskött, och ger ganska mjukt trägolv. Furugolv är också det slags golv som du kan slipa om, nästan hur många gånger som helst. 

De allra flesta trägolv har ett lager av gran. Tillsammans med furugolv är grangolv det vanligaste i Sverige, och i Norden. Kanske för att det växer så bra med granar i våra skogar. Ett grangolv är, liksom furugolv, lättskött och mycket tåliga golv.

  • Trägolv av ask och körsbär

Ask och körsbär är inte lika vanliga som trägolv, som ek, furu och gran till trägolv. Men ett trägolv av ask blir ofta ett mycket vackert trägolv. Det är hårt och segt. Liksom trägolv av ek, tål askgolv slitage och håller i många år. Ask är liksom både furu och gran, ett ganska ljust trä. Ask som trägolv ger ett golv med en blandning av grått och ljust träslag, och bildar därför ett mycket vackert golv. 

Ett trägolv av körsbär blir ett lite mörkare trägolv, liksom ett trägolv av teak. Även körsbär blir ett tåligt trägolv, med fina ådringar. 

Kontakta oss!

08-649 02 45