Golvslipning Stockholm

Golvslipning Stockholm

Behöver du renovera ditt gamla trägolv? Vi på Golvjouren arbetar med golvslipning i Stockholm och arbetar även med golvläggning i Stockholm.  Golvjouren erbjuder golvslipning i Stockholm, lättare renovering och reparation av golv och till sist behandling av golvet med det slags material som du önskar.

Att slipa golv är på många sätt bättre ur många aspekter:

  • Det är mer miljövänligt att behålla ett trägolv än att lägga in ett helt nytt golv. 
  • Att ständigt byta ut golv är inte så hållbart i längden, med tanke på klimatet. 
  • Att producera allt det material till ett helt nytt golv kräver mer av jordens resurser än att helt enkelt slipa om det.
  • Det är billigare att behålla sitt fina gamla golv. 

Det som är miljövänligt är även billigare, och det är bra mycket billigare att slipa om golv än att köpa ett helt nytt golv.  Men är det så att du har ett golv som inte längre fungerar, och inte går att renovera, ja, då måste du helt enkelt lägga in ett helt nytt golv.

Arbeta med golvslipning i Stockholm

Golvjouren arbetar med golvslipning i Stockholm. Tar du kontakt med oss så kommer vi gärna ut till våra kunder. Vi behöver nämligen se vilket golv det är som vi ska slipa, för att ge en så realistisk offert som möjligt. På så sätt kan vi se vad det kommer att kosta att slipa golv och ge ett pris i Stockholm på en golvslipning.

Du vet väl om att du kan slipa golv oavsett vilket material det är på golvet? Detta är en sanning med viss modifikation. Vi erbjuder parkettslipning i Stockholm, och kan slipa klickgolv, laminatgolv, linoleumgolv, vissa plastgolv går också utmärkt att slipa. Huvudsaken är att det finns mer än 2,5 mm golvdjup som vi kan slipa, så att golvet blir snyggt.

Vi erbjuder all slags golvslipning i Stockholm

När vi väl har sett golvet och gett en offert, så kommer vi ut och slipar det. Våra maskiner för golvslipning i Stockholm har inbyggd och effektiv sugförmåga som ger mycket mindre damm än de gamla golvsliparna som gjorde att man nästan var tvungen att sanera efteråt. Med våra moderna maskiner för golvslipning i Stockholm, slipper vi sanera efteråt, det går att behandla golvet på en gång och på så sätt går det snabbare att slipa om golvet och sedan använda det på en gång.

Vilket behandlingsmaterial önskar ni?

När ett golv har blivit slipat, behöver det få en behandling för att hålla. En omslipad golvyta är mycket känsligt. Vi har ju slipat bort det yttersta lagret av golvet. För att golvet sedan ska hålla, behöver det få en yta som skyddar själva golvet. Här kan du välja mellan olika material som påverkar utseende och skydd för ditt nyslipade golv.

  • Hårdvax från Floorservice
  • Lack från Loba
  • Träolja från Timberex

De olika materialen ger lite olika utseende och skydd av golvet. Ett golv med hårdvax ger ett fint och ett visst djup i trägolvet. Vi rekommenderar ett vardagsrum en behandling med hårdvax. Det innebär att du inte sliter på det på samma sätt som till exempel ett köksgolv och du kommer att se trägolvets ådringar bättre.

Medan vi rekommenderar vi ett lackerat trägolv i köket eftersom ett lackerat trägolv inte är lika känsligt mot spill för den vattenhantering som sker i köket. Ett oljat trägolv passar vart som helst. Träoljan lägger sig i träfibrerna och skyddar golvet mot vatten och slitage. Har du ett golv med tiljor, passar olja allra bäst. Ett parkettgolv kan du använda samtliga behandlingsmaterial. Allt passar en parkett.

Kontakta oss!

08-649 02 45