Golvslipning Nacka

Golvslipning Nacka

Bor du i Nacka? Är det så att du önskar att ditt gamla trägolv fick ett bättre utseende? Har jacken och reporna på ditt trägolv blivit alldeles för stora, fula och djupa? Då erbjuder vi oss på Golvjouren golvslipning i Nacka. 

Det som är miljövänligt är även billigare för oss konsumenter. Det är bra mycket billigare att slipa om golv än att köpa ett helt nytt golv.  Men är det så att du har ett golv som inte längre fungerar, och inte går att renovera, ja, då måste du helt enkelt lägga in ett helt nytt golv. Men innan du bestämmer dig för att lägga ett helt nytt golv, fundera om det ändå går att rädda.

Här förklarar vi varför du ska göra det:

  • Det är mer miljövänligt att behålla ett trägolv än att lägga in ett helt nytt golv. 
  • Att ständigt byta ut golv är inte så hållbart i längden, med tanke på klimatet. 
  • Att producera allt det material till ett helt nytt golv kräver mer av jordens resurser än att helt enkelt slipa om det.
  • Det är billigare att behålla sitt fina gamla golv. 

Så arbetar vi med golvslipning i Nacka

Vi på Golvjouren i Nacka arbetar med hundratals golvslipning i hela Storstockholm och i Nacka. När du tar kontakt med oss kommer vi ut – om du vill och tittar på ditt gamla golv. Vi ser vilket golv det är som vi ska slipa, för att ge en så realistisk offert som möjligt. På så sätt kan vi se vad det kommer att kosta att slipa golv pris i Nacka.

Nästan alla golv går att slipa

Du vet väl om att du kan slipa nästan vilket golv som helst? Golvjouren erbjuder golvslipning i Nacka av parkettgolv, golvslipning av laminatgolv, linoleumgolv och mer moderna plastgolv. Få vet om det, men det går också utmärkta att slipa plastgolv numera. Huvudsaken är att det finns mer än 2,5 mm djup på golvet som går att slipa, så att golvet blir snyggt.

När ni önskar det så kommer vi ut och slipar om era golv i Nacka. Våra golvslipningsmaskiner har inbyggd och effektiv sugförmåga som ger mycket mindre damm än de gamla golvsliparna. Med våra moderna golvslipare, slipper du sanera efteråt. Efter att golvet är slipar, behandlar vi det med det slags material som du önskar till ditt golv i Nacka.

Vilket material önskar ni till golvet?

När vi har slipat om golvet behöver det få en behandling för att hålla. En omslipad yta är mycket känsligt. Vi har ju slipat bort det yttersta lagret av golvet. För att golvet sedan ska hålla, behöver det få en yta som skyddar själva golvet. Här kan du välja mellan olika material som påverkar utseende och skydd för ditt nyslipade golv.

  • Hårdvax från Floorservice
  • Lack från Loba
  • Träolja från Timberex

De olika materialen ger lite olika utseende och skydd av golvet. Ett golv med hårdvax ger ett fint och ett visst djup i trägolvet. Vi rekommenderar ett vardagsrum en behandling med hårdvax. Det innebär att du inte sliter på det på samma sätt som till exempel ett köksgolv.

I köket rekommenderar vi ett lackerat trägolv. Det är inte lika känsligt mot spill, och den vattenhantering som sker i köket. Ett träoljat golv passar vart som helst. Träoljan lägger sig i träfibrerna och skyddar golvet mot vatten och slitage. Har du ett golv med tiljor, passar träolja allra bäst. Ett parkettgolv kan du använda samtliga behandlingsmaterial. Allt passar en parkett.

Kontakta oss!